ArchiXL

Praktijkgerichte architectuuropleidingen

ARchixl-opleidingen-amersfoort

ArchiXL opleidingen staat voor opleidingen op het gebied van Enterprise- en IT-architectuur, die als uitgangspunt hebben het doelgericht en pragmatisch inzetten van architectuur. De passie van ons team om efficiency en effectiviteit van veranderingen, en de wijze waarop architectuur daarbij wordt toegepast, te verbeteren, bedienen wij niet alleen in de praktijk, maar willen wij ook overdragen aan andere professionals in het IT Architectuur vakgebied. Vanuit deze visie bieden wij opleidingen aan voor beginnende en ervaren architecten, maar ook voor hun managers en teamleiders.

Ook voor maatwerk

ArchiXL opleidingen biedt een reeks van standaardopleidingen aan, maar kan ook een opleiding op maat snijden voor uw specifieke organisatie. Alle opleidingen zijn ontstaan uit de kennis, expertise en ervaring van onze docenten. Veel van deze opleidingen worden voor open inschrijving aangeboden. Hierdoor zal de samenstelling van de groep divers en steeds anders zijn. De deelnemers vertegenwoordigen verschillende domeinen en brengen ieder hun eigen ervaring mee.

Heeft u behoefte aan een vrijblijvend adviesgesprek of wilt u meer informatie over maatwerk en onze opleidingen neemt u dan contact op met Danny Greefhorst (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 06-45239926). 


Menu - Responsive