ArchiXL

ArchiXL staat voor een pragmatische visie en aanpak. De kennis en ervaring die we hiermee hebben opgebouwd, delen we graag met anderen. Zo bouwen we samen met de architectuurgemeenschap aan de kwaliteit en volledigheid van onze expertise. Op een betekenisvolle manier, zodat deze ook echt praktisch toepasbaar wordt voor collega’s in het veld.

1-2-3 Architectuur

Enterprise-architectuur is een belangrijk instrument bij het veranderen van organisaties. Maar hoe kun je dit instrument het beste hanteren?
ArchiXL heeft hiervoor een pragmatische visie en aanpak: 1-2-3 Architectuur. In een beperkte periode (bijvoorbeeld twee weken) stelt een klein kernteam al een belangrijk deel van de architectuur op. Dit levert snel veel toegevoegde waarde. 

Download whitepaper 1-2-3 Architectuur

ArchiXL referentie-architectuur

Voor uw eigen organisatie-architectuur kunt u gebruikmaken van de ArchiXL referentie-architectuur. Een algemene architectuur gebaseerd op onze kennis en ervaring.
Gratis beschikbaar voor de architectuurgemeenschap. Zo kunnen anderen bouwen op de kennis van ArchiXL en feedback geven. Dit zal de kwaliteit en volledigheid ten goede komen. Te vinden op www.referentiearchitectuur.nl
Download whitepaper ArchiXL referentie-architectuur

Betekenisvol kennis delen

Een referentie-architectuur gebruiken is niet altijd eenvoudig voor een enterprise-architect.
De hoeveelheid kennis is al snel overweldigend. Wij structureren deze kennis, waardoor architecten makkelijker aanhaken en de aangereikte referentiekaders kunnen uitwerken voor hun eigen organisatie.
Download whitepaper Betekenisvol kennis delen


Menu - Responsive