• It Architectuur Amersfoort

  

  • Home
  • Diensten
  • Quick-scan IT-architectuur

Quikscan IT-architectuur

Twijfelt u of uw IT-inrichting wel toekomstvast is? Wilt u weten of uw IT-architectuur marktconform is? Is uw enterprise-architectuur nog niet concreet genoeg?

Wij geven snel een goed overzicht van hoe uw IT-inrichting zich verhoudt tot algemene best-practices en waar verbetering mogelijk is. Dat doen wij door uw IT-omgeving te toetsen aan referentie-architecturen en de kennis die we hebben opgebouwd bij verschillende organisaties. We bieden daardoor snel het gewenste inzicht in afwijkingen op gebieden zoals applicatie-integratie, identity management en gegevensbeheer. We beschrijven hoe een optimale inrichting er uit zou zien en welke stappen er nodig zijn om tot deze inrichting te komen. Dit is belangrijke input voor uw informatieplan.

Wij hebben onze kennis en ervaring vastgelegd in een een referentie-architectuur die we als toetsingskader gebruiken. Daarnaast hebben we kennis en ervaring van referentie-architecturen die gebruikt worden in verschillende sectoren zoals de Nederlandse Overheids Referentie Architectuur (NORA), de Gemeentelijke Model Architectuur (GEMMA), de Sectorarchitectuur Onderwijs (ROSA) en de Provinciale Enterprise Referentie Architectuur (PETRA).

Contact

ArchiXL B.V.
Nijverheidsweg Noord 60A-27
3812 PM Amersfoort

Telefoon: 033 258 5545

E-mail: info@archixl.nl

   

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuws en ontwikkelingen binnen ArchiXL?

Aanmelden voor de nieuwsbrief