• It Architectuur Amersfoort

  

  • Home
  • Organisatie
  • Werken bij ArchiXL

Werken bij ArchiXL

Interesse in werken bij ArchiXL? Momenteel zijn we op zoek naar de volgende functies: 

Trainee / junior consultant

Ben je net klaar met je studie of heb je al enige werkervaring? Interesse in organisatieveranderingen en ICT? Wil je in een jaar ontdekken waar jij op werkgebied enthousiast echt van wordt? Dan is ons traineeship iets voor jou! Start je carrière met meerdere uitdagende opdrachten, volg opleidingen en groei onder onze begeleiding uit tot een volwaardig adviseur. Meer weten? Bekijk dan onze trainee vacature.

Senior consultant informatievoorziening

Ben je communicatief sterk? Houd je van het analyseren van complexe vraagstukken? Zit het adviesgeven in je bloed? Heb je affiniteit met de informatievoorziening van organisaties? En ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Kijk dan eens naar onze vacature senior informatievoorziening.

Solution architect

Als solutionarchitect bij ArchiXL houd je je bezig met het opstellen van projectarchitecturen voor uitdagende en complexe projecten. Ook begeleid je de realisatiefase met adviezen en reviews. Je werkt samen met collega's en klanten, zoekt regelmatig afstemming en vindt altijd het optimum tussen de beste en de meest praktische oplossing.

Wie zijn wij?

De wereld is constant aan het veranderen. Deze veranderingen worden gedreven door innovatieve startups, nieuwe businessmodellen, moderne technologieën en steeds hogere verwachtingen van klanten. Om te zorgen dat bedrijven zich kunnen aanpassen, moeten zij weten hoe hun bedrijfsprocessen en informatievoorziening samenhangen. Enterprise Architectuur is de oplossing om dit complexe geheel in beeld te brengen en om gestructureerd veranderingen door te voeren. ArchiXL is de specialist op het gebied van Enterprise Architectuur.

ArchiXL helpt bedrijven met het in kaart brengen van de huidige én toekomstige bedrijfsstructuur en adviseert hoe deze bedrijfsstructuur robuust en flexibel blijft. Op die manier is ArchiXL in staat om complexiteit te vertalen naar eenvoud. Zo worden technologie en bedrijfsvoering op een lijn gebracht, en kan een bedrijf doelgericht waarde creëren voor de klant, niet alleen nu maar ook in de toekomst.

Meer informatie

Word jij enthousiast van een van onze vacatures? Heb je nog vragen? Wil je een keer koffiedrinken? Bel (06-30436893) of mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) met Nils Couwenbergh.

Contact

ArchiXL B.V.
Nijverheidsweg Noord 60A-27
3812 PM Amersfoort

Telefoon: 033 258 5545

E-mail: info@archixl.nl

   

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuws en ontwikkelingen binnen ArchiXL?

Aanmelden voor de nieuwsbrief