• It Architectuur Amersfoort

  

  • Home
  • Organisatie
  • Werken bij ArchiXL

Werken bij ArchiXL

Interesse in werken bij ArchiXL? Momenteel zijn we op zoek naar de volgende functies: 

Senior consultant informatievoorziening

Ben je communicatief sterk? Houd je van het analyseren van complexe vraagstukken? Zit het adviesgeven in je bloed? En heb je affiniteit met de informatievoorziening van organisaties? Kijk dan eens naar onze vacature van senior consultant informatievoorziening.

Solution architect

Als solutionarchitect bij ArchiXL houd je je bezig met het opstellen van projectarchitecturen voor uitdagende en complexe projecten. Ook begeleid je de realisatiefase met adviezen en reviews. Je werkt samen met collega's en klanten, zoekt regelmatig afstemming en vindt altijd het optimum tussen de beste en de meest praktische oplossing.

Waarom ArchiXL?

Vakontwikkeling staat bij ons hoog op de agenda. Daarom investeren we gemiddeld 20% van onze tijd in onderzoek en ontwikkeling van nieuwe producten en diensten. Daarnaast zijn we actief betrokken bij diverse vakverenigingen en werkgroepen zoals het Nederlands Architectuur Forum, het KNVI en The Open Group. Bij ArchiXL krijg je alle vrijheid om jezelf verder te ontwikkelen en werk je in een team met enthousiaste collega's bij een toonaangevend adviesbureau op het gebied van enterprise- en IT-architectuur.

Ben je die senior consultant informatievoorziening of solutionarchitect? Herken je je in onze kernwaarden onafhankelijkheid, kwaliteit, pragmatiek en klantgerichtheid? Ben je zowel analytisch als communicatief sterk en ben je in staat om zowel zelfstandig als in teamverband uitdagende vraagstukken op te pakken? Dan komen we graag met je in contact! Bel (06-36434494) of mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) met Jan Willem van Veen.

Contact

ArchiXL B.V.
Nijverheidsweg Noord 60A-27
3812 PM Amersfoort

Telefoon: 033 258 5545

E-mail: info@archixl.nl

   

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuws en ontwikkelingen binnen ArchiXL?

Aanmelden voor de nieuwsbrief