• It Architectuur Amersfoort

XL staat voor excelleren

ArchiXL onderscheidt zich van veel andere adviesbureaus door de manier waarop we omgaan met kwaliteit. Een belangrijke succesfactor in elk architectuurtraject. Wij hanteren daarbij een unieke aanpak.

Productkwaliteit

Onze rapporten vormen een adequaat antwoord op de probleemstelling uit uw opdracht. Dat ze goed verzorgd zijn vormgegeven spreekt voor zich. De kwaliteitszorg van ArchiXL gaat veel verder. Elk rapport wordt vooraf stevig gereviewd door een van de partners en mag alleen door met diens goedkeuring.

Proceskwaliteit

Elke opdracht die wordt uitgevoerd, staat onder toezicht van onze interne stuurgroep. Deze is al betrokken bij het vaststellen van de aanpak, en toetst deze periodiek. In overleg met de klant sturen we zo nodig bij. ArchiXL is pas klaar met de opdracht als u tevreden bent!

Inhoudelijke kwaliteit

Onze consultants besteden minimaal een dag per week aan vakmatige ontwikkeling. Zo kunnen we voor elke opdracht mensen met de juiste expertise inzetten. Daarbij hebben we een eigen aanpak ontwikkeld om te garanderen dat onze adviezen en architecturen passen bij de organisatie. Het wordt niet onze architectuur maar úw architectuur!

Contact

ArchiXL B.V.
Nijverheidsweg Noord 60-27
3812 PM Amersfoort

Telefoon: 033 258554

E-mail: info@archixl.nl

   

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuws en ontwikkelingen binnen ArchiXL?

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Naam
Vul uw naam in

Email
Please let us know your email address.