04-01-2024

Informatiesessie review GDI domeinarchitectuur gegevensuitwisseling

Wat zou je iemand die een baan zoekt aanraden?

Wat ik iemand zou aanraden die op zoek is naar werk, is het gebruik en opbouwen van je eigen netwerk. Kijk in je directe omgeving of je mensen kent. Gebruik LinkedIn en laat zo zien dat je op zoek bent. Zoek ook naar recruiters in de branche waarin je zou willen werken.

Hoe zou je jouw eerste jaar bij ArchiXL in 3 woorden vatten? En waarom deze drie woorden?

Leerzaam, interessant en uitdagend. Toen ik begon met werken bij ArchiXL, wist ik weinig over hun producten en de tools die we gebruiken. Hier heb ik veel geleerd en veel motivatie voor het werk gekregen. Interessant en uitdagend is vooral de doelgroep van het bedrijf. Daar wist ik nog niets over, en het was interessant om te zien hoe de consultants en mede-developers hiermee omgingen.

Waarom heb je voor ArchiXL gekozen?

Via mijn netwerk kwam ik ArchiXL tegen. De eisen die in de vacaturetekst stonden, spraken me aan. Nadat ik me verdiept had in het bedrijf via de website en andere sociale media, heb ik een e-mail gestuurd. Op basis van de e-mail heb ik twee gesprekken gehad. Tijdens deze gesprekken vond ik de sfeer in het bedrijf erg leuk en merkte ik dat het klikte tussen mij en het bedrijf.

Wat doe je eigenlijk als developer binnen ArchiXL?

Mijn taken bestaan uit het onderhouden van onze producten, maar ook uit het constant verbeteren en vernieuwen van deze producten. Het is gaaf om betrokken te zijn bij het maken van producten die steeds beter en mooier worden.

Interessant? Deel het!
Illustratie stel je vraag
Meer weten over deze blog?

Neem contact op met ons, we vertellen er graag meer over!

© ArchiXL  |  KvK 05084421