dienst

Visie & architectuur

Is er een duidelijk beeld van de impact van de strategie op de organisatie? Welke rol speelt informatievoorziening in de toekomstvisie van uw organisatie? 

Toekomstbeeld

Wij kunnen snel inzicht geven in de impact van de strategie op de organisatie en haar informatievoorziening. We vertalen doelstellingen, ontwikkelingen en knelpunten naar een visie en architectuur voor de komende drie jaar. Hierin wordt ook duidelijk hoe informatievoorziening kan bijdragen aan de primaire bedrijfsprocessen. We stellen gezamenlijk architectuurprincipes op die richting geven aan verandering. We maken modellen die inzicht in de samenhang van processen, applicaties, gegevens en technologie.

Pragmatische aanpak

ArchiXL biedt een standaard en pragmatische aanpak voor het opstellen van een enterprisearchitectuur, waardoor we snel tot resultaten komen. We spreken zowel de taal van bestuurders, als die van IT-professionals. We hanteren een gestructureerde aanpak om te komen van drijfveren tot belangrijke keuzes. Onze werkwijze is gebaseerd op algemene standaarden en best practices, zoals TOGAF en ArchiMate.

Illustratie strategie
Behoefte aan een duidelijke visie of architectuur?

Neem contact met ons op en ontdek wat we voor uw organisatie kunnen betekenen.

© ArchiXL  |  KvK 05084421