joeri3

Joeri van Es

Consultant

Joeri is consultant bij ArchiXL. Als informatiekundige heeft hij veel kennis over zowel de technische als organisatorische aspecten van informatiesystemen. Door zijn sociale- en communicatieve vaardigheden, vindt hij snel zijn draai in nieuwe omgevingen. Joeri is creatief in het vinden van oplossingen voor complexe vraagstukken. Hij is graag de verbindende factor tussen de techniek en de bedrijfsvoering en hij gaat oplossingsgericht te werk. Joeri heeft bij ArchiXL een traineeship tot consultant op het gebied van informatievoorziening afgerond. Gedurende deze tijd heeft hij veel ervaring opgedaan op het gebied van informatiemodelleren, informatiestandaarden en projectmanagement. Ook heeft hij zelfstandig een training informatiemodelleren met MIM ontwikkeld en aangeboden.

Wat Joeri verder kenmerkt? Joeri is breed geïnteresseerd en haalt er plezier uit om zijn kennis te verbreden. Met deze nieuwsgierigheid en zijn technische kennis is hij in staat zich in te leven in zijn gesprekspartner. Bij het zoeken naar oplossingen kan hij “out of the box” denken. Daarbovenop is hij in staat abstracte ideeën visueel uit te drukken en helder te communiceren. Dit kan zijn in presentatie vorm of uitgedrukt in een van de verschillende modelleertalen waar hij bekend mee is zoals ArchiMate en UML.

Illustratie laten we kennismaken
Samen de toekomst realiseren?

Wij helpen uw organisatie met excelleren op het gebied van enterprise- en informatie­architectuur. In onze oplossingsgerichte werkwijze staat kennis delen centraal.

© ArchiXL  |  KvK 05084421