kennis

Onze opleidingen

Wij geloven in het belang van het delen van kennis. Daarom verzorgen wij cursussen en trainingen op alle gebieden van architectuur: zie hier welke cursus voor u van toepassing is.

Illustratie kennis

opleiding

Inleiding in de architectuur

Architectuur is een onderwerp waar veel verschillende kanten aan zitten. Deze cursus biedt beginnende architecten een overzicht van het vakgebied architectuur.

opleiding

De organisatie van architectuur

Architectuur is niet een project, maar een competentie die moet worden geborgd in de organisatie. Deze cursus richt zich op het organisatorisch inrichten van de architectuurfunctie.

opleiding

Architectuur­principes

Architectuurprincipes zijn een belangrijke basis onder (enterprise) architecturen. In deze cursus worden zowel de huidige theoretische inzichten, als praktische ervaringen met architectuurprincipes belicht.

opleiding

Architectuurmodelleren met ArchiMate™

Deze cursus geeft inzicht in modelleren met de taal ArchiMate™. De kracht van ArchiMate™ is dat het verschillende aspectgebieden met elkaar verbindt - waardoor inzicht in de samenhang van dingen ontstaat.

opleiding

Informatiemodelleren met MIM

Het Metamodel voor Informatie Modellering is een opkomende standaard. Deze cursus geeft een basis voor informatiemodelleren, op basis van de standaard.

opleiding

WikiXL™ voor gevorderden

Deze cursus focust op gevorderde toepassingen en andere geavanceerde mogelijkheden van het WikiXL™ platform.

Illustratie laten we kennismaken

Samen de toekomst realiseren?

Wij helpen uw organisatie met excelleren op het gebied van enterprise- en informatie­architectuur. In onze oplossingsgerichte werkwijze staat kennis delen centraal.

© ArchiXL  |  KvK 05084421