kennis

Wat onze klanten vinden

De ervaringen van onze klanten schetsen een helder beeld over de kracht van onze dienstverlening. Met onze specifieke kwaliteiten op het gebied van enterprise- en informatie­architectuur dragen wij bij aan het functioneren van uw organisatie.

Dat heeft Danny Greefhorst van ArchiXL uitstekend gedaan. Met veel inhoudelijke deskundigheid en met veel aandacht voor begeleiding van het proces is een product gemaakt dat veel draagvlak en waardering vindt bij de instellingen. Het is vooral knap dat het resultaat niet als keurslijf en wel als gezaghebbend wordt ervaren. Dat heeft een belangrijk positief effect op de werkingskracht van de referentie-architectuur.

SURF

De kennis en ervaring van ArchiXL met semantische wiki's is essentieel geweest. Daarnaast hebben de mensen van ArchiXL schouder aan schouder met saMBO-ICT gewerkt bij het vinden van oplossingen voor soms hele stevige uitdagingen.

saMBO-ICT

ArchiXL heeft de onderwijsbehoefte van de scholen vertaald naar een professionele ICT informatievoorziening. ArchiXL heeft Vensters voor Verantwoording niet alleen begeleid bij de opzet van de architectuur, maar ook bij de implementatie daarvan. Dat heeft geresulteerd in een succesvol project waarin de juiste balans is gevonden tussen methodisch werken onder architectuur en pragmatiek.

VO-raad

We vonden in ArchiXL een plezierige en deskundige gesprekspartner. Vanuit een objectieve kijk op onze organisatie heeft ArchiXL ons uitstekend geadviseerd. De open en eerlijke houding en niet-directieve stijl van adviseren past goed bij ons. ArchiXL heeft ons geweldig geholpen in het beschrijven en verbeteren van onze architectuur.

ROC Aventus

De informatiearchitectuur moest vernieuwd worden. En dat moest zeer grondig gebeuren. Immers, de klant van Universiteit Nyenrode staat altijd centraal waardoor processen nu eenmaal niet meer op zichzelf staan.

Universiteit Nyenrode

ArchiXL heeft Logius in korte tijd geholpen met het ordenen van haar architectuurproducten. De toepassing van een semantische wiki levert een belangrijke bijdrage aan het borgen van kennis in de organisatie.

Logius

We zijn zeer tevreden over de ArchiXL consultant die voor ons de architectuur voor de elektronische dienstverlening heeft opgezet. Hij is precies de juiste man als je op zoek bent naar een architect die in dialoog tot een sterk beeldvormend verhaal te komen. Een eersteklas architect die scherp is, goed de dialoog aangaat en op het scherpst van de snede tot een sterk concept komt. Niet makkelijk in een complex domein als e-Dienstverlening.

Provincie Utrecht

Dankzij het door ArchiXL uitgevoerde onderzoek zijn wij in staat om beter in te spelen op de noodzakelijke veranderingen in ons applicatielandschap. We weten waar we staan en wat we kunnen verwachten.

Gemeente Gouda

Bij de implementatie van het midoffice heeft ArchiXL ons enorm geholpen met visueel overzicht. Ze hebben ons helder uitgelegd wat werken onder architectuur betekent. Door de bijdrage van ArchiXL hebben we veel meer grip op onze projecten.

Gemeente Venlo

Het is prettig samenwerken met ArchiXL. Toine Schijvenaars en zijn collega's combineren een grote bedrevenheid in architectuur met gedegen kennis van gemeentelijke processen.

VNG

Ik ben onder de indruk van het analytisch vermogen, de geordende aanpak en de snelheid van werken van Danny Greefhorst van ArchiXL. Hij weet iedere keer snel tot de kern van een vraagstuk door te dringen.

Het Kadaster

Illustratie laten we kennismaken

Samen de toekomst realiseren?

Wij helpen uw organisatie met excelleren op het gebied van enterprise- en informatie­architectuur. In onze oplossingsgerichte werkwijze staat kennis delen centraal.

© ArchiXL  |  KvK 05084421