SURF

Dat heeft Danny Greefhorst van ArchiXL uitstekend gedaan. Met veel inhoudelijke deskundigheid en met veel aandacht voor begeleiding van het proces is een product gemaakt dat veel draagvlak en waardering vindt bij de instellingen. Het is vooral knap dat het resultaat niet als keurslijf en wel als gezaghebbend wordt ervaren. Dat heeft een belangrijk positief effect op de werkingskracht van de referentie-architectuur.

In het project ‘Regie in de Cloud’ hebben hebben bestuurders, CIO’s, directeuren en architecten van hogescholen en universiteiten samen met SURF samengewerkt aan het opstellen van een gemeenschappelijke i-Strategie en de Hoger Onderwijs Referentie Architectuur (HORA). ArchiXL heeft daarin ondermeer het proces geleid waarin met een groot aantal architecten van een groot aantal hogescholen en universiteiten de referentie-architectuur is ontwikkeld.

Illustratie laten we kennismaken
Samen de toekomst realiseren?

Wij helpen uw organisatie met excelleren op het gebied van enterprise- en informatie­architectuur. In onze oplossingsgerichte werkwijze staat kennis delen centraal.

© ArchiXL  |  KvK 05084421