30-06-2023

15 jaar ArchiXL – time flies

20230624 113406

Zelf ben ik pas 2.5 jaar in dienst bij ArchiXL, maar ruim 15 jaar geleden was het moment dat ArchiXL opgericht werd. Vorige week vierden wij met elkaar het derde lustrum in Londen.

Het gevierde derde lustrum vorige week in Londen was een groot succes. De heenreis van de vier dagen Londen met de Eurostar verliep voorspoedig en na aankomst, inchecken en het ‘verplichte’ pubbezoek begonnen met een heerlijk etentje met botenvol sushi. De vrijdag en zaterdag stonden in het teken van onbekende parels in Londen. Een gids leidde ons rond langs onder andere de Bank of England, Shoreditch, Soho, Battersea Power Station en Coal Drops Yard. Daarnaast zijn we zelf ook nog de hoogtepunten gaan bekijken: Tower Bridge, London Eye, Big Ben, Tower of London en Buckingham Palace. De prachtige gebieden, het zonnige weer en de leuke collega’s gaven een mooie impressie van Londen en maakte het een onvergetelijke reis. Maar hoe kwamen we tot deze 15 jaar?

In de afgelopen 15 jaar zijn er veel dingen gebeurd, zoals medewerkers bijgekomen, ontwikkelingen gedaan en producten en diensten toegevoegd, maar welke hoogtepunten staan nog te wachten? Wanneer bereiken we het aantal van 15 medewerkers? Of 20? Welke wiki wordt het nieuwe boegbeeld? Wat is het kennismanagement van de toekomst? Hoe ontwikkelt de architectuur zich in de komende 5 jaar? Zeker nu al 15 jaar voorbij zijn. Time flies…

Geschreven door Leon de Vries

Interessant? Deel het!
Illustratie stel je vraag
Meer weten over deze blog?

Neem contact op met ons, we vertellen er graag meer over!

© ArchiXL  |  KvK 05084421