29-11-2022

Even voorstellen: onze nieuwe medewerkers

In oktober hebben wij het geluk gehad om twee nieuwe collega's te mogen verwelkomen: Robin en Nick. Wij hebben hen gevraagd om wat te vertellen over hun eerste weken bij ArchiXL, hoe ze bij ArchiXL kwamen en wat ze hopen te bereiken.

Nick: Ik ben als developer terechtgekomen bij ArchiXL via een recruiter agency die in nauw contact stond met ArchiXL. En wat bleek: er was direct een goede match tussen beide partijen na het eerste contact met de collega’s. Mijn doel was om een omgeving te vinden waar ik mijzelf kon ontwikkelen en daarmee vervolgens ook impact kon hebben op de maatschappij. Dit kan ik nu doen door middel van het ontwikkelen van software die voornamelijk gebruikt wordt in de overheid en publieke sector, waar dit als informatievoorziening functioneert in combinatie met de kennis en ervaring van de collega's. Ik hoop nog veel software te ontwikkelen die bijdraagt aan de maatschappij en aan ArchiXL! :).

Contacteer Nick

Robin: Sinds 17 oktober 2022 ben ik werkzaam bij ArchiXL als junior consultant en developer. Tijdens het schrijven van mijn masterscriptie aan de Vrije Universiteit Amsterdam ben ik in contact gekomen met Remco de Boer, wie mij enthousiast maakte over het combineren van zowel de ontwikkeling van ArchiXL haar eigen producten, en het werken als consultant. De afgelopen twee maanden heb ik mij onder andere verdiept in wiki’s en het modelleren van informatiearchitectuur, en ben ik klaar om onder begeleiding van de kundige partners van ArchiXL aan mijn eerste klantopdracht te beginnen! Daarnaast blijf ik doorwerken aan de ontwikkeling van onze uitbreidingen voor het WikiXL platform, die deel uitmaken van SmartSuite.

Contacteer Robin

Interessant? Deel het!
Illustratie stel je vraag
Meer weten over dit artikel?

Neem contact op met ons, we vertellen er graag meer over!

© ArchiXL  |  KvK 05084421