Joris

Joris Dirks

senior Consultant

Joris Dirks is een consultant met een achtergrond in bestuurskunde. Joris kijkt graag naar de afstemming van kennis binnen organisaties, zodat slimmer gewerkt kan worden. Hij zet online tools en architectuur in als hulpmiddelen om te komen tot samenwerking, en om beleid handen en voeten te geven.

De afgelopen jaren heeft Joris vooral ervaring opgedaan in projecten rond eGovernment. Daarbij denkt hij mee aan praktische oplossingen met oog voor de context, zodat uitvoerende overheden aan de slag kunnen met landelijk beleid èn zodat overzicht bestaat van uitdagingen bij implementatie. Door deze ervaring is Joris specialist in de architectuur van de Nederlandse e-Overheid. Zo zit hij in het beheerteam van NORA, de Nederlandse Overheids Referentie Architectuur. Hij doet kennismanagment op maat via het analyseren van behoefte en partijen. Op basis daarvan kan hij communicatie inzetten met wiki’s en andere online tools, maar ook in persoonlijke benadering met workshops en serious gaming.

Illustratie laten we kennismaken
Samen de toekomst realiseren?

Wij helpen uw organisatie met excelleren op het gebied van enterprise- en informatie­architectuur. In onze oplossingsgerichte werkwijze staat kennis delen centraal.

© ArchiXL  |  KvK 05084421