24-07-2023

Nieuwe informatieve blogserie: Kennis modelleren voor dummies

ArchiXL is verheugd om de lancering aan te kondigen van een serie online kennisdeling. Deze serie zal bestaan uit informatieve blogs, waarin verschillende belangrijke onderwerpen binnen de architectuurwereld worden belicht.

EA3

De serie, getiteld "Kennis modelleren voor dummies," zal een breed scala aan relevante thema's bevatten, waaronder Informatiemodellering en het Nut van Architectuur. Elk van deze onderwerpen zal uitgebreid worden behandeld in meerdere blogs, om zo nieuwe professionals en andere geïnteresseerden een inzicht te geven in een aantal aspecten van moderne architectuur.

Wij erkennen het belang van kennisdeling en het vergroten van het bewustzijn rondom architectuur voor de nieuwe architect. Door deze serie blogs hopen we de branche te versterken en  deze nieuwe professionals op weg te helpen in de wereld van de architectuur.

Onderwerpen die in de serie aan bod zullen komen zijn onder andere het gebruik en nut van informatiemodellering, het nut van architectuur en de talen van kennis modelleren. Een overzicht van de blogs zal hieronder te vinden zijn nadat deze zijn gepubliceerd:

Interessant? Deel het!
Illustratie stel je vraag
Meer weten over dit artikel?

Neem contact op met ons, we vertellen er graag meer over!

© ArchiXL  |  KvK 05084421